Post-Doc, Dept of Statistics, AUEB
Wed 24 Jul 2019 - 11:19
Post-Doc, Dept of Statistics, AUEB
Αν καποιος ενδιαφερεται για post-doc στο τμήμα στατιστικής, ας επικοινωνησει μαζι μου (karlis@aueb.gr) . Τα χρηματα ειναι περίπου 10Κ για εναν χρονο, χωρις φορολογία (υποτροφία). Το θέμα το συζητάμε, εχω διαφορα υπόψη μου αλλα καλο ειναι να ταιριάξει με το προφιλ του υποψηφιου και αλλωστε θα πρεπει να γραψουμε ενα συνοτμο proposal. Στειλτε μου email. Ο υποψηφιος πρεπει να εχει αναγορευτεί διδάκτορας μετά την 1-1-2016 από Πανεπιστήμιο του εσωτερικού ή από αναγνωρισμένο Πανεπιστήμιο του εξωτερικού.
Αν καποιος ενδιαφερεται για post-doc στο τμήμα στατιστικής, ας επικοινωνησει μαζι μου (karlis@aueb.gr) . Τα χρηματα ειναι περίπου 10Κ για εναν χρονο, χωρις φορολογία (υποτροφία). Το θέμα το συζητάμε, εχω διαφορα υπόψη μου αλλα καλο ειναι να ταιριάξει με το προφιλ του υποψηφιου και αλλωστε θα πρεπει να γραψουμε ενα συνοτμο proposal. Στειλτε μου email. Ο υποψηφιος πρεπει να εχει αναγορευτεί διδάκτορας μετά την 1-1-2016 από Πανεπιστήμιο του εσωτερικού ή από αναγνωρισμένο Πανεπιστήμιο του εξωτερικού.
- AUEB Stats Seminars 12/5/2023: Ανάλυση Δεδομένων & Ευκαιρίες Διδακτορικής Έρευνας στην Ελληνική Βιομηχανία Αλουμινίου by Eleftherios Kaskavellis (ΕΛΒΑΛ) & Panagiotis Tsiamyrtzis (Dept. of Mechanical Engineering, POLIMI & Dept. of Statistics, AUEB)
- AI@AUEB 23/5/2023 (*** Change of DAY, TIME ,ROOM! ***): A machine learning and network approach to Value Added Tax fraud detection by Angelos Alexopoulos (Dept. of Economics, AUEB)
- AUEB CAREΕR MOTIVATION SEMINAR FOR STUDENTS - 12/12/2016: (A) Causal inference in statistics and econometrics & (B) Research Opportunities for Statistics Graduates in the University of Chicago
- AUEB Stats Seminars 14/12/2022: A new non-parametric Cross-Spectrum Estimator by Evanggelos Ioannidis (Department of Statistics, AUEB)
- AUEB Stats Seminars 28/3/2023: Can independent Metropolis samplers beat Monte Carlo? by Petros Dellaportas (Department of Statistics, AUEB & UCL)