Λέσχη Φίλων Στατιστικής - GrStats forum
REGENERATION ACADEMY FOR DIGITAL ACCELERATION | DATA SCIENCE LAB – POWERED BY TITAN Forumgrstats

Join the forum, it's quick and easy

Λέσχη Φίλων Στατιστικής - GrStats forum
REGENERATION ACADEMY FOR DIGITAL ACCELERATION | DATA SCIENCE LAB – POWERED BY TITAN Forumgrstats
Λέσχη Φίλων Στατιστικής - GrStats forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Για προβλήματα εγγραφής και άλλες πληροφορίες επικοινωνήστε με : grstats.forum@gmail.com ή grstats@stat-athens.aueb.gr

Go down
grstats
grstats
Posts : 931
Join date : 2009-10-21
http://stat-athens.aueb.gr/~grstats/

REGENERATION ACADEMY FOR DIGITAL ACCELERATION | DATA SCIENCE LAB – POWERED BY TITAN Empty REGENERATION ACADEMY FOR DIGITAL ACCELERATION | DATA SCIENCE LAB – POWERED BY TITAN

Fri 13 Sep 2019 - 16:21

REGENERATION ACADEMY FOR DIGITAL ACCELERATION | DATA SCIENCE LAB – POWERED BY TITAN
Οι αιτήσεις ξεκίνησαν και θα παραμείνουν ανοιχτές έως τις 27 Σεπτεμβρίου!

Είναι ένα εντατικό πρόγραμμα hands-on εκπαίδευσης βασικών και πιο προχωρημένων αρχών Data Science που έχουν σχεδιάσει το ReGeneration και ο ΤΙΤΑΝ, με training partner το Code.Hub. Το πρόγραμμα έχει διάρκεια 100 ώρες, υλοποιείται σε διάστημα έξι εβδομάδων και περιλαμβάνει δύο special training & coding all-day events, ένα εκ των οποίων θα πραγματοποιηθεί στο εργοστάσιο TITAN, στο Καμάρι Βοιωτίας.

Κατά τη διάρκεια του προγράμματος, οι συμμετέχοντες θα "ξεκλειδώσουν" σύγχρονες τεχνικές και νέα εργαλεία συλλογής, αποθήκευσης, μετασχηματισμού, χρήσης, οπτικοποίησης και αξιοποίησης δεδομένων, αποκτώντας απαραίτητες δεξιότητες ώστε να ανταποκριθούν στην ιδιαίτερα αυξημένη ζήτηση για data scientists και εξειδικευμένους επιστήμονες που διαθέτουν hands-on γνώση στους τομείς των δεδομένων (data-related industry fields).

Μέσα από θεματικές όπως ο μετασχηματισμός και η οπτικοποίηση των δεδομένων, αλλά και η εισαγωγή στη μηχανική μάθηση (machine learning) και στην τεχνητή νοημοσύνη (artificial intelligence), οι συμμετέχοντες θα έρθουν σε επαφή με θεμελιώδεις και καταλυτικές έννοιες στον τομέα της διαχείρισης, ανάλυσης και χρήσης των δεδομένων όπως εφαρμόζονται στη διαδικασία λήψης αποφάσεων. H χρήση δεδομένων είναι πλέον άρρηκτα συνδεδεμένη με τη λειτουργία των επιχειρήσεων και απαραίτητη προϋπόθεση στη λήψη επιχειρηματικών αποφάσεων (data-driven decision-making).

https://www.codehub.gr/product/the-data-science-lab/
Back to top
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum