Λέσχη Φίλων Στατιστικής - GrStats forum
Για να γνωριστούμε! - Page 4 Forumgrstats

Join the forum, it's quick and easy

Για να γνωριστούμε! - Page 4 Forumgrstats
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Για προβλήματα εγγραφής και άλλες πληροφορίες επικοινωνήστε με : grstats.forum@gmail.com ή grstats@stat-athens.aueb.gr

Για να γνωριστούμε!

+31
Kostas Chrissis
polyxeni
Oleni
emilia.exa
giannispan
giwta
zeus
sofia
george 1983
christtos1983
nadal14
andreas
alexis
bruna
Costasman
mp83
ScoobyRhea
tsouloufo
sotiris_lotsis
agnwstos x
statlink
old stat
R4ever
LB
Μαρία745
grstats
erisgr
Phoenix24
Dimi
dionusis
paterask
35 posters
Go down
paterask
paterask
https://kpateras.eu

Για να γνωριστούμε! - Page 4 Empty Re: Για να γνωριστούμε!

Sun 26 Jun 2011 - 12:38
Καλώς όρισες Σοφία, καλή δύναμη στις σπουδές σου! Ότι χρειαστείς μη διστάσεις να το ρωτήσεις..
zeus

Fri 14 Oct 2011 - 19:05
Γιεά σας, είμαι ο Κώστας και έχω σπουδάσει μαθηματικά. Χαίρομαι που σας συναντώ.
giwta
giwta
https://www.linkedin.com/in/panagiota-zygoura-24041567/

Tue 27 Dec 2011 - 16:05
kalispera! legomai giwta, exw graftei edw kai kairo alla twra eida thn kathgoria "gia na gnwristoume"! tha thela na rwthsw kai kati..eimai 3eths sto opa kai skeftomoun, poso eukolo tha itan na vrw douleia sthn ellada xwris metaptuxiako? den exw katalhksei akoma me ti klado thelw na asxolithw... :S :S
giannispan

Mon 25 Feb 2013 - 18:18
Καλησπέρα και από εμένα και καλώς σας βρήκα! Είμαι πτυχιούχος του τμήματος Μαθηματικών του Ε.Κ.Π.Α. και έχω Master στη Στατιστική από το Ο.Π.Α.
Με συναρπάζει η Στατιστική και η προοπτική να ασχοληθώ επαγγελματικά με αυτή. Όποιος θέλει να μάθει περισσότερα μπορεί να στείλει στο inbox μου και με μεγάλη χαρά θα του δώσω ό,τι πληροφορίες θέλει.
emilia.exa

Για να γνωριστούμε! - Page 4 Empty Νέο μέλος

Thu 13 Jun 2013 - 13:55
Γεια σας κι από εμένα! Ηθελα να δώσω τα συγχαρητήριά μου κι εγώ για τη δημιουργία του forum και να συστηθώ. Με λένε Αιμιλία και είμαι απόφοιτος του τμήματος Στατιστικής του ΟΠΑ. Με κάποιους απο εδώ ήμασταν συμφοιτητές και βέβαια είχα δάσκαλο και τον Κύριο Ντζούφρα! Έκανα ένα μεταπτυχιακό στο UCL στο Λονδίνο πάνω στην Κοινωνική Επιδημιολογία (πολύ ενδιαφέρον) και μετά γυρισα (κακώς μάλλον) και μπήκα σε ένα μεταπτυχιακό στο Παιδαγωγικό ενώ παράλληλα δούλεψα κάνοντας κάποια μαθήματα. Και τώρα είμαστε πάλι στον άσσο! Ενδιαφέρομαι πολύ να δουλέψω στον τομέα της Επιδημιολογίας σε επίπεδο policy αλλά μάλλον αυτά είναι όνειρο θερινής νυκτός στην Ελλάδα!Τελοσπαντων!Θα χαρώ για οποιαδήποτε επικοινωνία ή πληροφοριες θελήσει κανείς!
alexis

Fri 14 Jun 2013 - 13:11
Γεια σου Αιμιλια! καλως ηρθες!

μια που ξερεις απο κοινωνικη επιδημιολογια και θελεις να δουλεψεις σε αυτο κοιτα εδω:
http://www.swisstph.ch/fileadmin/user_upload/Pdfs/Job_opportunities/AVRDC_SwissTPH_Position_Announcement_Research_Fellow-June2013.pdf

δεν ξερω αν η θεση εχει καλυφθει και ζητανε πολλα αλλα μια αιτηση ειναι τζαμπα αν ενδιαφερεσαι...
emilia.exa

Fri 14 Jun 2013 - 17:19
Αλέξη, σε ευχαριστώ πάρα πολύ! Είναι πολύ ενδιαφέρον. Θα κάνω αίτηση!
Oleni

Tue 6 May 2014 - 15:57
Γεια σας,

Με λένε Ελένη και έχω τελειώσει Πληροφορική με εφαρμογές στη Βιοϊατρική και τώρα ξεκινάω τα πρώτα μου βήματα στον επαγγελματικό "στίβο". Θέλω να ξεκινήσω ένα project που να αφορά τη βιοστατιστική και είμαι πρόθυμη να μάθω πολλά.

Θα ήθελα να πάω για μεταπτυχιακό βιοστατιστικής αλλά οικονομικοί παράγοντες δε με βοήθησαν και έτσι να μαι εδώ. Λίγο νιώθω σαν το μαύρο πρόβατο εδώ αφού όλοι έχουν τελειώσει σχολές στατιστικής...
polyxeni

Mon 31 Jul 2017 - 21:21
Γεια σας είμαι η Πολυξένη έχω τελειώσει το μαθηματικό και τώρα ολοκληρώνω το μεταπτυχιακό μου στα χρηματοοικονομικά και αναλογιστικά μαθηματικά. Ουσιαστικά μου έχει μείνει η παρουσίαση της διπλωματικής μου εργασίας γιατί ξεκίνησα ένα άρθρο (που το έχω μετανιώσει) όπου βασίζεται το θέμα της...

Τα είπα όλα μονομιάς Smile
grstats
grstats
http://stat-athens.aueb.gr/~grstats/

Mon 14 Aug 2017 - 0:29
Γεια σου Πολυξένη. Καλώς ήρθες στην παρέα μας. Αν το άρθρο δεν το ευχαριστιέσαι, δε βλέπω γιατί να καταπιέζεσαι χωρίς λόγο. Επέλεξε να κάνεις πράγματα που σου αρέσουν.
Kostas Chrissis

Thu 28 Jun 2018 - 22:04
Γεια σας, ειμαι ο Κώστας.
Αποφοιτος της ΑΣΟΕΕ του Τμηματος Στατιστικης (Bsc, PHD). Nice work with the forum
grstats
grstats

Tue 3 Jul 2018 - 11:02
Γεια σου Κώστα. Καλώς ήρθες στο forum.
Data Soong
Data Soong

Thu 23 Aug 2018 - 21:25
Χαίρετε, Λευτέρης απόφοιτος μαθηματικού. Σκέφτομαι να δώσω κατατακτήριες για το τμήμα στατιστικής του ΟΠΑ. Έχω ακούσει πολύ καλά λόγια για το επίπεδο σπουδών και για την μετέπειτα απορρόφηση των αποφοίτων του τμήματος. Δεν βρήκα κατάλληλη θεματική ενότητα (για κατατακτήριες), οπότε είπα να γράψω εδώ.

Ευχαριστώ πολύ.
grstats
grstats

Fri 24 Aug 2018 - 11:33
Γειά σου Λευtέρη. Το ΟΠΑ είναι μια εγγυημένη επιλογή για την Ελλάδα.
tasos fasoulis

Fri 27 Dec 2019 - 12:05
Γεια σε όλους! Είχα εγγραφεί στο φόρουμ αρκετό καιρό πριν όμως δεν το χρησιμοποιούσα. Ονομάζομαι Τάσος Φασούλης και είμαι απόφοιτος του τμήματος Στατιστικής του ΟΠΑ. Εδώ και ένα χρόνο εργάζομαι σε μια επενδυτική εταιρεία. Τα ενδιαφέροντά μου είναι big data, machine learning (κυρίως στο πως εφαρμόζεται η στατιστική πάνω σε αυτά τα θέματα) καθώς και στατιστική στον αθλητισμό.
grstats
grstats

Fri 27 Dec 2019 - 12:17
Γεια σου Τάσο και χρόνια πολλά.
Aitheron

Thu 4 Feb 2021 - 18:47
Καλησπέρα σας, είμαι ο Δημήτρης, πρόσφατα αποφοίτησα από το τμήμα Στατιστικής και Ασφαλιστικής του Πανεπιστημίου Πειραιά, είδα λίγο τις στοχαστικές διατάξεις σε μια ομαδική εργασία που κάναμε στο πανεπιστήμιο και μου κίνησαν πολύ το ενδιαφέρον, επίσης με ενδιαφέρει πολύ και η Μπεϋζιανή στατιστική.

Dimitris Karlis likes this post

paterask
paterask
https://kpateras.eu

Mon 8 Feb 2021 - 12:44
Γεια χαρά Δημήτρη, καλώς όρισες
Panayotis Zoris

Mon 30 Aug 2021 - 12:12
Message reputation : 100% (1 vote)
Καλησπέρα σε όλους. Αποφοίτησα πέρυσι από το τμήμα Στατιστικής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και από τον Οκτώβριο θα φοιτώ στο ΠΜΣ στην Στατιστική πλήρους φοίτησης του ίδιου τμήματος. Στο ενδιάμεσο διάστημα, έκανα πρακτική 6 μηνών στην Επιτροπή Ανταγωνισμού όπου ασχολούμουν με θέματα ανάλυσης χρονοσειρών στην γλώσσα R.

paterask and grstats like this post

Back to top