Λέσχη Φίλων Στατιστικής - GrStats forum
Προκύρηξη θέσεων ερευνητικών συνεργατών στη Βιοστατιστική, Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων - Δεκέμβριος 2013 Forumgrstats

Join the forum, it's quick and easy

Λέσχη Φίλων Στατιστικής - GrStats forum
Προκύρηξη θέσεων ερευνητικών συνεργατών στη Βιοστατιστική, Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων - Δεκέμβριος 2013 Forumgrstats
Λέσχη Φίλων Στατιστικής - GrStats forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Για προβλήματα εγγραφής και άλλες πληροφορίες επικοινωνήστε με : grstats.forum@gmail.com ή grstats@stat-athens.aueb.gr

Go down
paterask
paterask
Posts : 365
Join date : 2009-10-17
Location : Utrecht, The Netherlands
https://kpateras.eu

Προκύρηξη θέσεων ερευνητικών συνεργατών στη Βιοστατιστική, Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων - Δεκέμβριος 2013 Empty Προκύρηξη θέσεων ερευνητικών συνεργατών στη Βιοστατιστική, Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων - Δεκέμβριος 2013

Thu 12 Dec 2013 - 23:40
Προκύρηξη θέσεων ερευνητικών συνεργατών στη Βιοστατιστική


Γενική Περιγραφή: Το Εργαστήριο Υγιεινής και Επιδημιολογίας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων προκυρήσσει έμμισθες θέσεις πλήρους απασχόλησης ερευνητικών συνεργατών (τόσο προ όσο και μετα-διδακτορικού επιπέδου) στη Βιοστατιστική. Οι υποψήφιοι θα επιτελέσουν τη στατιστική ανάλυση σε πρόγραμμα που μελετά τη συσχέτιση της υπέρτασης και των αντι-υπερτασικών φαρμάκων με την εμφάνιση καρκίνου.

Προσόντα: Οι υποψήφιοι πρέπει να κατέχουν δίπλωμα μεταπτυχιακών σπουδών ή διδακτορικό στη Βιοστατιστική ή την Επιδημιολογία. Εμπειρία στατιστικής ανάλυσης βιο-ιατρικών δεδομένων και καλή προφορική και γραπτή γνώση της Αγγλικής γλώσσας είναι επίσης ισχυρά επιθυμητά προσόντα.

Αιτήσεις: Οι αιτήσεις πρέπει να περιλαμβάνουν αναλυτικό βιογραφικό σημείωμα στα Αγγλικά με πληροφορίες για την εκπαίδευση, τους βαθμούς πτυχίων και την εργασιακή εμπειρία και να αποσταλλούν στον Δρ. Κώστα Τσιλίδη (ktsilidis@gmail.com, ktsilidi@cc.uoi.gr). Περισσότερες πληροφορίες μπορούν να αναζητηθούν στην παρακάτω ιστοσελίδα (http://users.uoi.gr/ktsilidi/).

Η μέγιστη διάρκεια των θέσεων είναι 18 μήνες από την 1η Φεβρουαρίου 2014 έως την 15η Ιουλίου 2015. Υπάρχει δυνατότητα έναρξης μερικούς μήνες αργότερα από την 01/02/2014. Καταληκτική ημερομηνία κατάθεσης αιτήσεων είναι η 10η Ιανουαρίου 2014.
Back to top
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum