- bioresearcher
Συνεργασία για ερευνητικές εργασίες
Fri 11 Mar 2016 - 16:13
Παίδες καλησπέρα.
Είμαι διδακτορικός φοιτητής σε ιατρική σχολή και θα ήθελα να συνεργαστώ με κάποιο παιδί που ασχολείται με τη στατιστική (που την έχει σπουδάσει δηλαδή), προκειμένου να βγουν κάποιες δημοσιεύσεις.
Η συνεργασία θα είναι αμισθί, αν ενδιαφέρεται κάποιος-α. Η πληρωμή θα είναι η τοποθέτηση του ονόματος στις δημοσιεύσεις (θα μπουν σε διεθνείς βάσεις δεδομένων).
Έχω ερευνητική εμπειρία και πολλή από τη στατιστική δουλειά γίνεται από εμένα.
Ενδιαφέρεται κανείς;
Ευχαριστώ.
Είμαι διδακτορικός φοιτητής σε ιατρική σχολή και θα ήθελα να συνεργαστώ με κάποιο παιδί που ασχολείται με τη στατιστική (που την έχει σπουδάσει δηλαδή), προκειμένου να βγουν κάποιες δημοσιεύσεις.
Η συνεργασία θα είναι αμισθί, αν ενδιαφέρεται κάποιος-α. Η πληρωμή θα είναι η τοποθέτηση του ονόματος στις δημοσιεύσεις (θα μπουν σε διεθνείς βάσεις δεδομένων).
Έχω ερευνητική εμπειρία και πολλή από τη στατιστική δουλειά γίνεται από εμένα.
Ενδιαφέρεται κανείς;
Ευχαριστώ.
- Ανακοίνωση 12 θέσεων σε ερευνητικές ομάδες Τμημάτων του Π.Ι.
- Συνεργασία με ειδικεύομενους ιατρούς για εκπόνηση εργασιών
- Υποτροφία από το MBA International του ΟΠΑ σε συνεργασια με τον Εκπαιδευτικό Οργανισμό NETWORK
- (20100318) Σεμινάριο Ορθολογισμός και Παραλογισμός στα Παιχνίδια Χωρίς Συνεργασία, Zografou - Athens
- Διδακτορικό στη Γαλλία με υποτροφία και συνεργασία με Ελλάδα - Parameter Estimation for Stochastic models of Protein Reaction