Λέσχη Φίλων Στατιστικής - GrStats forum
2º Συνέδριο Νέων Ερευνητών στους Κλάδους της Μαθηματικής Επιστήμης Forumgrstats

Join the forum, it's quick and easy

Λέσχη Φίλων Στατιστικής - GrStats forum
2º Συνέδριο Νέων Ερευνητών στους Κλάδους της Μαθηματικής Επιστήμης Forumgrstats
Λέσχη Φίλων Στατιστικής - GrStats forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Για προβλήματα εγγραφής και άλλες πληροφορίες επικοινωνήστε με : grstats.forum@gmail.com ή grstats@stat-athens.aueb.gr

Go down
grstats
grstats
Posts : 934
Join date : 2009-10-21
http://stat-athens.aueb.gr/~grstats/

2º Συνέδριο Νέων Ερευνητών στους Κλάδους της Μαθηματικής Επιστήμης Empty 2º Συνέδριο Νέων Ερευνητών στους Κλάδους της Μαθηματικής Επιστήμης

Mon 22 Jan 2018 - 10:42
2º Συνέδριο Νέων Ερευνητών στους Κλάδους της Μαθηματικής Επιστήμης
Διοργάνωση: Τμήμα Μαθηματικών Πανεπιστημίου Ιωαννίνων
Το Τμήμα Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων διοργανώνει το 2o Συνέδριο Νέων Ερευνητών στους Κλάδους της Μαθηματικής Επιστήμης στα αντικείμενα:

Μαθηματική Ανάλυση, Άλγεβρα, Γεωμετρία, Πιθανότητες, Στατιστική, Επιχειρησιακή Έρευνα, Αριθμητική Ανάλυση, Εφαρμοσμένα Μαθηματικά, Θεωρητική Πληροφορική.

2º Συνέδριο Νέων Ερευνητών στους Κλάδους της Μαθηματικής Επιστήμης Poster10


Το Συνέδριο θα διεξαχθεί στους χώρους του Τμήματος Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων στις 1 και 2 Ιουνίου 2018.

Σκοπός του Συνεδρίου είναι να δοθεί το βήμα στους νέους ερευνητές να παρουσιάσουν τα ερευνητικά τους αποτελέσματα, να ενημερωθούν για τα ερευνητικά αποτελέσματα των συναδέλφων τους, να αλληλεπιδράσουν, να συζητήσουν, να ανταλλάξουν απόψεις με νέους αλλά και έμπειρους ερευνητές ή ακόμη και να θέσουν τα θεμέλια μιας πιθανής μελλοντικής συνεργασίας.

Στο πλαίσιο αυτό, καλούνται οι κάτοχοι Διδακτορικού Διπλώματος της τελευταίας εφταετίας, οι Υποψήφιοι Διδάκτορες, οι κάτοχοι Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης της τελευταίας πενταετίας, στα παραπάνω αντικείμενα και κλάδους της Μαθηματικής Επιστήμης, να υποβάλουν μέχρι 2 Μαΐου 2018, μέσω του Ιστότοπου του Συνεδρίου:

Τη Δήλωση Συμμετοχής
Την Περίληψη της Εργασίας που θα παρουσιάσουν, σύμφωνα με το υπόδειγμα
Η συμμετοχή στο Συνέδριο δεν απαιτεί έξοδα εγγραφής. Η καλύτερη οργάνωση του Συνεδρίου θα διευκολυνθεί με την άμεση συμπλήρωση της Φόρμας Προεγγραφής.

Οι εργασίες που θα παρουσιαστούν θα δημοσιευθούν, μετά από κρίση, στην έκδοση Technical Report του Τμήματος Μαθηματικών, σύμφωνα με το υπόδειγμα.

-------------------------------------------

2o Συνέδριο Νέων Ερευνητών στους Κλάδους της Μαθηματικής Επιστήμης

Ιωάννινα, 1 και 2 Ιουνίου 2018

Ανακοίνωση 1

Το Τμήμα Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων διοργανώνει το 2o Συνέδριο Νέων Ερευνητών στους Κλάδους της Μαθηματικής Επιστήμης στα παρακάτω αντικείμενα:
Μαθηματική Ανάλυση, Άλγεβρα, Γεωμετρία, Πιθανότητες, Στατιστική, Επιχειρησιακή Έρευνα, Αριθμητική Ανάλυση, Εφαρμοσμένα Μαθηματικά, Θεωρητική Πληροφορική.
Το Συνέδριο απευθύνεται στους νέους ερευνητές της μαθηματικής επιστήμης, κατόχους Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης, Υποψήφιους Διδάκτορες, Διδάκτορες της τελευταίας επταετίας.

Στόχος του Συνεδρίου είναι να δοθεί το βήμα στους νέους ερευνητές να παρουσιάσουν τα ερευνητικά τους αποτελέσματα, να ενημερωθούν για τα ερευνητικά αποτελέσματα των συναδέλφων τους, να αλληλεπιδράσουν, να συζητήσουν, να ανταλλάξουν απόψεις με νέους αλλά και έμπειρους ερευνητές ή ακόμη και να θέσουν τα θεμέλια μιας πιθανής μελλοντικής συνεργασίας.

Το Συνέδριο προγραμματίζεται να διεξαχθεί στις αίθουσες του Τμήματος Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και η συμμετοχή σ’ αυτό δεν απαιτεί έξοδα εγγραφής. Οι παρουσιάσεις θα είναι διάρκειας 25 λεπτών περίπου και οι εργασίες που θα παρουσιαστούν θα δημοσιευθούν, μετά από κρίση, στην έκδοση Technical Report του Τμήματος Μαθηματικών.

Προγραμματίζεται επίσης η συμμετοχή με ομιλία τριών προσκεκλημένων ομιλητών (plenary speakers). Θα καταβληθεί προσπάθεια εξασφάλισης μειωμένης τιμής στα ξενοδοχεία της πόλης καθώς και στο εισιτήριο του υπεραστικού ΚΤΕΛ Ιωαννίνων.

Κρίσιμες Ημερομηνίες
*** Υποβολή Περίληψης: 2 Μαΐου 2018
*** Υποβολή Δήλωσης Συμμετοχής: 2 Μαΐου 2018
*** Η καλύτερη οργάνωση του Συνεδρίου θα διευκολυνθεί με την άμεση συμπλήρωση της
Φόρμας Προεγγραφής.

Δήλωση Συμμετοχής και Πληροφορίες στην Ιστοσελίδα του Συνεδρίου: http://www.math.uoi.gr

Επικοινωνία: mathconf@cc.uoi.gr
Back to top
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum