Λέσχη Φίλων Στατιστικής - GrStats forum
Προκήρυξη θέσης Αναπληρωτή/Επίκουρου Μαθηματική Επιχειρησιακή Έρευνα Forumgrstats

Join the forum, it's quick and easy

Λέσχη Φίλων Στατιστικής - GrStats forum
Προκήρυξη θέσης Αναπληρωτή/Επίκουρου Μαθηματική Επιχειρησιακή Έρευνα Forumgrstats
Λέσχη Φίλων Στατιστικής - GrStats forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Για προβλήματα εγγραφής και άλλες πληροφορίες επικοινωνήστε με : grstats.forum@gmail.com ή grstats@stat-athens.aueb.gr

Go down
avatar
Αντώνης Οικονόμου
Posts : 3
Join date : 2018-02-09

Προκήρυξη θέσης Αναπληρωτή/Επίκουρου Μαθηματική Επιχειρησιακή Έρευνα Empty Προκήρυξη θέσης Αναπληρωτή/Επίκουρου Μαθηματική Επιχειρησιακή Έρευνα

Thu 5 Apr 2018 - 14:45
Αγαπητοί συνάδελφοι,

Έχει προκηρυχθεί στο Τμήμα Μαθηματικών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών μια θέση στη βαθμίδα του Αναπληρωτή ή Επίκουρου Καθηγητή με γνωστικό αντικείμενο «Μαθηματική Επιχειρησιακή Έρευνα». Το ΦΕΚ είναι το τ.Γ/184/23.02.2018 και αντιστοιχεί στις θέσεις APP5099 και APP5101 της πλατφόρμας ΑΠΕΛΛΑ (για τις βαθμίδες Αναπληρωτή και Επίκουρου αντίστοιχα). Η προθεσμία υποβολής λήγει στις 14/5/2018.

Σας παρακαλούμε θερμά να ενθαρρύνετε οποιονδήποτε ενδιαφερόμενο να υποβάλει υποψηφιότητα για τη θέση αυτή. Στο Τμήμα μας υπάρχει μια ομάδα 4 ατόμων με γνωστικά αντικείμενα στην Επιχειρησιακή Έρευνα και στην κοντινή περιοχή της Θεωρίας Παιγνίων (Κωνσταντίνος Μηλολιδάκης, Απόστολος Μπουρνέτας, Αντώνιος Οικονόμου και Δημήτριος Φακίνος), η οποία θα θέλαμε να ενισχυθεί στο ερευνητικό και διδακτικό της έργο στα πλαίσια του Τομέα Στατιστικής και Επιχειρησιακής Έρευνας και του Τμήματος γενικότερα.

Ο ιδανικός υποψήφιος για εμάς μπορεί να έχει ερευνητικά ενδιαφέροντα που άπτονται οποιασδήποτε περιοχής της Επιχειρησιακής Έρευνας. Το πλέον σημαντικό είναι η ποιότητα του ερευνητικού έργου του υποψηφίου και κατά πόσο αυτή δείχνει καλές προοπτικές περαιτέρω ακαδημαϊκής εξέλιξής του. Τρία σημεία είναι επίσης πολύ σημαντικά:

1. Το έργο του υποψηφίου να αναπτύσσεται κατά ουσιώδη τρόπο με μαθηματική μεθοδολογία, δηλαδή οι εργασίες του θα πρέπει να έχουν μαθηματική δομή, να περιέχουν αποτελέσματα τα οποία στηρίζονται σε μαθηματικές αποδείξεις και χρησιμοποιούν προχωρημένες μαθηματικές τεχνικές πρωτίστως, αν και δευτερευόντως μπορεί να συμπληρώνονται από αριθμητικά αποτελέσματα, προσομοιώσεις ή ευρετικές μεθόδους. Η απαίτηση αυτή αποτυπώνεται στην προκήρυξη της θέσης με το επίθετο «Μαθηματική» που προσδιορίζει το γνωστικό αντικείμενο της Επιχειρησιακής Έρευνας.

2. Ο υποψήφιος πρέπει να είναι ικανός να διδάξει μια σημαντική ποικιλία μαθημάτων Μαθηματικών, Πιθανοτήτων και Στατιστικής, καθώς εκτός από μαθήματα Επιχειρησιακής Έρευνας, θα πρέπει να εξυπηρετούνται οι γενικότερες διδακτικές ανάγκες του Τομέα που περιλαμβάνουν μαθήματα Πιθανοτήτων και Στατιστικής, όπως επίσης και του Τμήματος που περιλαμβάνουν βασικά μαθήματα Μαθηματικών τόσο για τους φοιτητές του Τμήματος όσο και για φοιτητές άλλων Τμημάτων της Σχολής Θετικών Επιστημών.

3. Δεδομένων των δυσκολιών στην επαναπροκήρυξη θέσεων και των άμεσων διδακτικών αναγκών του Τμήματος, είναι ζήτημα ηθικής τάξης να υποβάλουν υποψηφιότητα μόνο επιστήμονες που είναι αποφασισμένοι να αποδεχθούν το διορισμό τους εφόσον εκλεγούν, χωρίς καθυστέρηση.
Back to top
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum