Λέσχη Φίλων Στατιστικής - GrStats forum
1ο Ηealth Datathon στην Ελλάδα Forumgrstats

Join the forum, it's quick and easy

Λέσχη Φίλων Στατιστικής - GrStats forum
1ο Ηealth Datathon στην Ελλάδα Forumgrstats
Λέσχη Φίλων Στατιστικής - GrStats forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Για προβλήματα εγγραφής και άλλες πληροφορίες επικοινωνήστε με : grstats.forum@gmail.com ή grstats@stat-athens.aueb.gr

Go down
grstats
grstats
Posts : 931
Join date : 2009-10-21
http://stat-athens.aueb.gr/~grstats/

1ο Ηealth Datathon στην Ελλάδα Empty 1ο Ηealth Datathon στην Ελλάδα

Tue 23 Apr 2019 - 17:40
Το 1ο Ηealth Datathon στην Ελλάδα διοργανώνεται από την Ιατρική Εταιρεία Αθηνών, τον Οργανισμό Ανοιχτών Τεχνολογιών(ΕΕΛΛΑΚ) και την Ελληνική Εταιρεία Μελέτης Εφαρμογών Πληροφορικής Υγείας(ΕΕΜΕΠΥ).

Στο 1ο Health Datathon, στα πρότυπα ανάλογων δράσεων στο εξωτερικό, θα διερευνήσουμε τη δυνατότητα, διαφορετικές ομάδες (όπως προγραμματιστές, στατιστικοί και επαγγελματίες υγείας), να συνεργαστούν σε αναπάντητα ερωτήματα τόσο στον κλινικό τομέα όσο και στον τομέα διοίκησης υπηρεσιών υγείας.

Στο Datathon θα υπάρχουν διαθέσιμα σύνολα ανωνυμοποιημένων δεδομένων της ηλεκτρονικής συνταγογράφησης απο την ΗΔΙΚΑ και του Συστήματος Επιχειρηματικής Ευφυΐας (Β.Ι) του Υπουργείου Υγείας.

Στο 1ο Ηealth Datathon καλούνται να συμμετέχουν άτομα και ομάδες συμπληρωνοντας την αίτηση συμμετοχής.  Οι συμμετέχοντες θα παρακολουθήσουν φροντιστήριο την Πέμπτη 16/05 στην αίθουσα ΠΕΛΛΑ του Divani Caravel Hotel στο πλαίσιο του 45ου ΕΠΙΣ  και να δημιουργησουν τις ομαδες τους και να βάλουν σε πράξη τις ιδέες του στις 17 & 18 Μαΐου στο  Κέντρο Στήριξης Επιχειρηματικότητας και Καινοτομίας, Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Συμμετοχή ως μέντορας

Οι μέντορες κατά την διάρκεια του datathon, 16-18 Μαΐου, θα υποστηρίζουν και θα δίνουν πολύτιμες συμβουλές στις ομάδες των διαγωνιζομένων, στους τομείς της ειδικότητας τους και της επαγγελματικής τους εμπειρίας. Επαγγελματίες της υγείας, επιστήμονες, ασθενείς, επιχειρηματίες, μηχανικοί, και σχεδιαστές, ή και όσοι άλλοι ενδιαφέρονται για τον τομέα της υγείας, καλούνται να δηλώσουν συμμετοχή ως μέντορες στο https://healthdatathon.ellak.gr/gine-mentoras/.

Για να προωθήσετε αυτό το μήνυμα, παρακαλούμε χρησιμοποιήστε τη σελίδα προώθησης μας, αντί για το κουμπί προώθησης της εφαρμογής ηλ. ταχυδρομείου σας.
Για να αλλάξετε τα στοιχεία σας και να διαχειριστείτε την εγγραφή σας στις λίστες μας, επισκεφθείτε τις ρυθμίσεις του λογαριασμού σας.
Αν δεν επιθυμείτε να λαμβάνετε μελλοντικά newsletters, μπορείτε να διαγραφείτε εδώ.
powered by phpList
Back to top
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum