Λέσχη Φίλων Στατιστικής - GrStats forum
Προκύρηξη θέσης ερευνητικού συνεργάτη στην Επιδημιολογία Forumgrstats

Join the forum, it's quick and easy

Λέσχη Φίλων Στατιστικής - GrStats forum
Προκύρηξη θέσης ερευνητικού συνεργάτη στην Επιδημιολογία Forumgrstats
Λέσχη Φίλων Στατιστικής - GrStats forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Για προβλήματα εγγραφής και άλλες πληροφορίες επικοινωνήστε με : grstats.forum@gmail.com ή grstats@stat-athens.aueb.gr

Go down
grstats
grstats
Posts : 934
Join date : 2009-10-21
http://stat-athens.aueb.gr/~grstats/

Προκύρηξη θέσης ερευνητικού συνεργάτη στην Επιδημιολογία Empty Προκύρηξη θέσης ερευνητικού συνεργάτη στην Επιδημιολογία

Tue 22 Jul 2014 - 18:25

Γενική Περιγραφή: Το Εργαστήριο Υγιεινής και Επιδημιολογίας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων προκυρήσσει μία έμμισθη θέση πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης ερευνητικού συνεργάτη (είτε σε προ-διδακτορικό ή σε μετα-διδακτορικό επίπεδο) στην Επιδημιολογία. Ο/Η υποψήφιος θα συμμετάσχει στη διενέργεια μετα-αναλύσεων ή/και στατιστικών αναλύσεων σε πρόγραμμα που μελετά τη συσχέτιση της υπέρτασης και των αντι-υπερτασικών φαρμάκων με την εμφάνιση καρκίνου.
Προσόντα: Οι υποψήφιοι πρέπει να κατέχουν δίπλωμα μεταπτυχιακών σπουδών ή διδακτορικό στην Επιδημιολογία ή τη Βιοστατιστική ή Πτυχίο Ιατρικής με εμπειρία στη διενέργεια επιδημιολογικών μελετών. Εμπειρία στατιστικής ανάλυσης βιο-ιατρικών δεδομένων και καλή προφορική και γραπτή γνώση της Αγγλικής γλώσσας είναι επιπλέον επιθυμητά προσόντα.
Αιτήσεις: Οι αιτήσεις πρέπει να περιλαμβάνουν αναλυτικό βιογραφικό σημείωμα στα Αγγλικά με πληροφορίες για την εκπαίδευση, τους βαθμούς πτυχίων, την εργασιακή εμπειρία και πιθανές δημοσιεύσεις, και να αποσταλλούν στον Δρ. Κώστα Τσιλίδη (ktsilidis@gmail.com, ktsilidi@cc.uoi.gr) έως τις 31/8/2014.
Η διάρκεια της θέσης είναι για 10 μήνες από την 1η Οκτωβρίου 2014 έως την 31η Ιουλίου 2015 με δυνατότητα επέκτασης, και η μηνιαία καθαρή αμοιβή θα κυμαίνεται από 900 έως 1300 Ευρώ ανάλογα με την εκπαίδευση και εμπειρία.
Back to top
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum