Λέσχη Φίλων Στατιστικής - GrStats forum
3η Ανακοίνωση 30ου Πανελληνίου Συνεδρίου Στατιστικής Forumgrstats

Join the forum, it's quick and easy

Λέσχη Φίλων Στατιστικής - GrStats forum
3η Ανακοίνωση 30ου Πανελληνίου Συνεδρίου Στατιστικής Forumgrstats
Λέσχη Φίλων Στατιστικής - GrStats forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Για προβλήματα εγγραφής και άλλες πληροφορίες επικοινωνήστε με : grstats.forum@gmail.com ή grstats@stat-athens.aueb.gr

Go down
grstats
grstats
Posts : 882
Join date : 2009-10-21
http://stat-athens.aueb.gr/~grstats/

3η Ανακοίνωση 30ου Πανελληνίου Συνεδρίου Στατιστικής Empty 3η Ανακοίνωση 30ου Πανελληνίου Συνεδρίου Στατιστικής

Thu 2 Mar 2017 - 9:53
3η Ανακοίνωση 30ου Πανελληνίου Συνεδρίου Στατιστικής

Το Ελληνικό Στατιστικό Ινστιτούτο (ΕΣΙ) σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus, το Πανεπιστήμιο Κύπρου και το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου διοργανώνουν το 30ο Πανελλήνιο Συνέδριο Στατιστικής με τίτλο: «Ανάλυση Μεγάλων Δεδομένων: Εφαρμογές σε Τουρισμό, Υγεία, Περιβάλλον»

Το συνέδριο θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου UCLan Cyprus στην Πύλα της Κύπρου από 20-22 Απριλίου 2017. Η Οργανωτική Επιτροπή του 30ου Πανελληνίου Συνεδρίου Στατιστικής προσκαλεί ενδιαφερόμενους να υποβάλουν προτάσεις για τα εξής:

1. «Ειδικές Συνεδρίες» (Special Sessions): Κάθε πρόταση θα πρέπει να περιλαμβάνει (α) τον τίτλο της συνεδρίας, (β) μία σύντομη περιγραφή της συνεδρίας και (γ) μία λίστα πιθανών ομιλητών. Η επιστημονική επιτροπή θα δώσει προτεραιότητα σε ειδικές συνεδρίες που θα διασφαλίζουν το υψηλό επίπεδο του προγράμματος, σε συνεδρίες που δίνουν έμφαση σε νέες ιδέες και προσεγγίσεις καθώς και σε εφαρμογές της στατιστικής σε σημαντικά προβλήματα ειδικού ενδιαφέροντος. Στα κριτήρια επιλογής θα συνυπολογιστούν η επιστημονική ποιότητα/αρτιότητα καθώς και η συνάφεια με τα θέματα του συνεδρίου. Κατόπιν της αποδοχής της πρότασης, ο κάθε προτείνων της συνεδρίας θα είναι υπεύθυνος για τη συνεδρία του (συμπεριλαμβανομένης της αξιολόγησης των τεσσάρων (4) εργασιών για παρουσίαση στη συνεδρία) και θα είναι ο προεδρεύων. Η οργανωτική επιτροπή θα δέχεται προτάσεις έως και 19 Μαρτίου 2017 στο esi-stat@hol.gr.

2. «Σεμινάρια»: Κάθε πρόταση θα πρέπει να περιλαμβάνει (α) τον τίτλο του Σεμιναρίου (β) μία σύντομη περιγραφή του θέματος που θα παρουσιαστεί, (γ) το σύνολο των ωρών και (δ) σύντομο βιογραφικό του διδάσκοντα/διδασκόντων. Προτάσεις οργάνωσης σεμιναρίων γίνονται δεκτές μέχρι και 19 Μαρτίου 2017 στο esi-stat@hol.gr.

Η Οργανωτική Επιτροπή του 30ου Πανελληνίου Συνεδρίου Στατιστικής προτείνει στους ενδιαφερόμενους να μεριμνήσουν όσο το δυνατό ταχύτερα για τη μετάβασή τους και τη διαμονή τους τις ημέρες του Συνεδρίου. Πληροφορίες διαμονής (ξενοδοχεία) και μετάβασης (λεωφορεία, ταξί κτλ) υπάρχουν στην ιστοσελίδα Συνεδρίου: http://esi2017.uclancyprus.ac.cy/

Σημαντικές Ημερομηνίες:

Έναρξη υποβολής εργασιών: 1/12/2016
Λήξη υποβολής εργασιών: 19/3/2017
Έναρξη εγγραφών: 1/12/2016
Υποβολή αιτήσεων για τις "Ειδικές Συνεδρίες" & "Σεμινάρια": έως 19/3/2017
Ανακοίνωση Τελικού Προγράμματος: 10/4/2017
Διεξαγωγή Συνεδρίου: 20-22/4/2017

Επικοινωνία: Πληροφορίες στο τηλέφωνο 210-3303909, στην ιστοσελίδα esi2017.uclancyprus.ac.cy/ και στην ηλεκτρονική διεύθυνση: esi-stat@hol.gr
Back to top
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum