Λέσχη Φίλων Στατιστικής - GrStats forum
1η Ανακοίνωση 31ου Πανελληνίου Συνεδρίου Στατιστικής Forumgrstats

Join the forum, it's quick and easy

Λέσχη Φίλων Στατιστικής - GrStats forum
1η Ανακοίνωση 31ου Πανελληνίου Συνεδρίου Στατιστικής Forumgrstats
Λέσχη Φίλων Στατιστικής - GrStats forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Για προβλήματα εγγραφής και άλλες πληροφορίες επικοινωνήστε με : grstats.forum@gmail.com ή grstats@stat-athens.aueb.gr

Go down
grstats
grstats
Posts : 882
Join date : 2009-10-21
http://stat-athens.aueb.gr/~grstats/

1η Ανακοίνωση 31ου Πανελληνίου Συνεδρίου Στατιστικής Empty 1η Ανακοίνωση 31ου Πανελληνίου Συνεδρίου Στατιστικής

Mon 22 Jan 2018 - 11:10
1η Ανακοίνωση 31ου Πανελληνίου Συνεδρίου Στατιστικής

Το Ελληνικό Στατιστικό Ινστιτούτο (ΕΣΙ) σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, Τμήμα Πληροφορικής με Εφαρμογές στη Βιοϊατρική (Λαμία), διοργανώνουν το 31ο Πανελλήνιο Συνέδριο Στατιστικής με τίτλο: «Η Επιστήμη των Δεδομένων στην Πληροφορική και τη Βιοϊατρική».

Το συνέδριο θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στη Λαμία από 4-6 Μαΐου 2018. Η Οργανωτική Επιτροπή του 31ου Πανελληνίου Συνεδρίου Στατιστικής προσκαλεί ενδιαφερόμενους να υποβάλουν προτάσεις για τα εξής:

1. «Ειδικές Συνεδρίες» (Special Sessions): Κάθε πρόταση θα πρέπει να περιλαμβάνει (α) τον τίτλο της συνεδρίας, (β) μία σύντομη περιγραφή της συνεδρίας και (γ) μία λίστα πιθανών ομιλητών. Η επιστημονική επιτροπή θα δώσει προτεραιότητα σε ειδικές συνεδρίες που θα διασφαλίζουν το υψηλό επίπεδο του προγράμματος, σε συνεδρίες που δίνουν έμφαση σε νέες ιδέες και προσεγγίσεις καθώς και σε εφαρμογές της στατιστικής σε σημαντικά προβλήματα ειδικού ενδιαφέροντος. Στα κριτήρια επιλογής θα συνυπολογιστούν η επιστημονική ποιότητα/αρτιότητα καθώς και η συνάφεια με τα θέματα του συνεδρίου. Κατόπιν της αποδοχής της πρότασης, ο κάθε προτείνων της συνεδρίας θα είναι υπεύθυνος για τη συνεδρία του (συμπεριλαμβανομένης της αξιολόγησης των τεσσάρων (4) εργασιών για παρουσίαση στη συνεδρία) και θα είναι ο προεδρεύων. Η οργανωτική επιτροπή θα δέχεται προτάσεις έως και 15 Μαρτίου 2018 στο esi-stat@hol.gr.

2. «Σεμινάρια»: Κάθε πρόταση θα πρέπει να περιλαμβάνει (α) τον τίτλο του Σεμιναρίου (β) μία σύντομη περιγραφή του θέματος που θα παρουσιαστεί, (γ) το σύνολο των ωρών και (δ) σύντομο βιογραφικό του διδάσκοντα/διδασκόντων. Προτάσεις οργάνωσης σεμιναρίων γίνονται δεκτές μέχρι και 15 Μαρτίου 2018 στο esi-stat@hol.gr.

Σημαντικές Ημερομηνίες:

Έναρξη υποβολής εργασιών: 15/1/2018

Λήξη υποβολής εργασιών: 15/4/2018

Έναρξη εγγραφών: 15/1/2018

Υποβολή αιτήσεων για τις "Ειδικές Συνεδρίες" & "Σεμινάρια": έως 15/3/2018

Ανακοίνωση Τελικού Προγράμματος: 20/4/2018

Διεξαγωγή Συνεδρίου: 4-6/5/2018

Ιστοσελίδα συνεδρίου: http://esi2018.dib.uth.gr/

Επικοινωνία: Πληροφορίες στο τηλέφωνο 210-3303909, στην ιστοσελίδα www.esi-stat.gr και στην ηλεκτρονική διεύθυνση: esi-stat@hol.gr

Back to top
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum