Λέσχη Φίλων Στατιστικής - GrStats forum
ΕΛΛΗΝΟ-ΓΑΛΛΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ  «ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ, ΑΝΑΠΤΥΞΗ, ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ»  (POPULATION, DÉVELOPPEMENT, PROSPECTIVE) Forumgrstats

Join the forum, it's quick and easy

Λέσχη Φίλων Στατιστικής - GrStats forum
ΕΛΛΗΝΟ-ΓΑΛΛΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ  «ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ, ΑΝΑΠΤΥΞΗ, ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ»  (POPULATION, DÉVELOPPEMENT, PROSPECTIVE) Forumgrstats
Λέσχη Φίλων Στατιστικής - GrStats forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Για προβλήματα εγγραφής και άλλες πληροφορίες επικοινωνήστε με : grstats.forum@gmail.com ή grstats@stat-athens.aueb.gr

Go down
grstats
grstats
Posts : 931
Join date : 2009-10-21
http://stat-athens.aueb.gr/~grstats/

ΕΛΛΗΝΟ-ΓΑΛΛΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ  «ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ, ΑΝΑΠΤΥΞΗ, ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ»  (POPULATION, DÉVELOPPEMENT, PROSPECTIVE) Empty ΕΛΛΗΝΟ-ΓΑΛΛΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ «ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ, ΑΝΑΠΤΥΞΗ, ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ» (POPULATION, DÉVELOPPEMENT, PROSPECTIVE)

Fri 2 May 2014 - 16:36
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

ΤΜΗΜΑ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΧΩΡΟΤΑΞΙΑΣ, ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑΣ & ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

ΕΛΛΗΝΟ-ΓΑΛΛΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ «ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ, ΑΝΑΠΤΥΞΗ, ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ»

(POPULATION, DÉVELOPPEMENT, PROSPECTIVE)


Βόλος, 29/4/2014


Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι το Τμήμα Μηχανικών Χωροταξίας, Πολεοδομίας και Περιφερειακής Ανάπτυξης του Παν. Θεσσαλίας δέχεται για ένατη χρονιά υποψηφίους στο ελληνογαλλικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών PoDePro που διοργανώνει σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Δημογραφικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Bordeaux της Γαλλίας. Το ΠΜΣ αυτό απονέμει Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης (ΜΔΕ) που αναγνωρίζεται τόσο από την Γαλλία όσο και από την Ελλάδα.

Το κοινό αυτό ελληνογαλλικό ΠΜΣ που λειτουργεί από το ακαδημαϊκό έτος 2005-2006 δεν έχει δίδακτρα ενώ τα έξοδα μετακίνησης και διαμονής των ελλήνων φοιτητών στο Bordeaux (α εξάμηνο) καλύπτονται εν μέρει μέσω υποτροφιών ERASMUS ή ακόμη εξ ολοκλήρου με υποτροφίες που δίδει το Μεσογειακό Ίδρυμα Νεότητας (βλ. ειδικότερα αναλυτική προκήρυξη στο http://www.podepro.prd.uth.gr/?LANG=gr ). Περιλαμβάνει δύο ακαδημαϊκά εξάμηνα μαθημάτων, πρακτική άσκηση και εκπόνηση μεταπτυχιακής διπλωματικής εργασίας. Η διδασκαλία και οι εξετάσεις γίνονται στη γαλλική γλώσσα και η βασική βιβλιογραφία είναι στην γαλλική και αγγλική. Η επαρκής γνώση της γαλλικής είναι επομένως προαπαιτούμενο για την παρακολούθησή του.

Θα σας παρακαλούσα όπως ενημερώσετε τους φοιτητές σας που θα επιθυμούσαν να συνεχίσουν μεταπτυχιακές σπουδές για την λειτουργία του Προγράμματος αυτού και σας επισυνάπτω την πρόσκληση για την υποβολή υποψηφιοτήτων για το 2014-2015 ως και μια μικρή αφίσα που θα σας παρακαλούσα να αναρτήσετε -ή δυνατόν- στον πίνακα ανακοινώσεών σας.

Με εκτίμηση

Ο Δ/ντης του PODEPRO

Καθ. Βύρων Κοτζαμάνης

Back to top
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum